У периоду од 7. до 10. маја у нашој школи је разним активностима обележена Недеља сећања и заједништва. Ученици млађих и старијих разреда  одавали су почаст жртвама из школе "Владислав Рибникар" и Дубоне и Малог Орашја, а активностима осмишљеним од стране наставника и реализованим у овом периоду развијали су хуманост, емпатију, поштовање и културу дијалога и заједништва. 

ТРБОСИЉЕ

 У ИО Трбосиље организована је заједничка акција Хуманост на делу. Ученици предшколске групе и другог и трећег разреда уз помоћ и подршку учитељице, помоћне раднице, наставнице енглеског језика и васпитачице прикупили су воће и поклоне као знак пажње најстаријим суграђанима. Циљ ове активности био је развој и промоција хуманости, емпатије, поштовања и дијалога. Баке и деке са одушевљењем су прихватили децу и њихове знакове пажње и разговарали са њима. 

secanje trb secanje trb1

secanje trb2 secanje trb3

secanje trb4 secanje trb5

ТЕКЕРИШ

Ученици старијих разреда одиграли су фудбалску утакмицу. Најпре су им наставници физичког васпитања и хемије објаснили разлог и значај обележавања Недеље сећања и заједништва, а потом су заједно с наставником физичког разговарали о фер-плеју, значају спорта и начинима на који он развија заједништво и другарство код ученика. 

secanje tek

secanje tek1

secanje tek2

20240510 131349

ГОРЊА СИПУЉА

У ИО Горња Сипуља организована је акција усмерена на очување животне средине и природе, озелењавање и сређивање школског дворишта. 

secanje sip secanje sip1

ГОРЊА БАДАЊА

secanje gb secanje gb1

secanje gb2 secanje gb3

secanje gb4

 

Иди на врх