Ове школске године пројекат обогаћеног једносменског рада реализује се у издвојеном одељењу Доња Бадања, а у њему учествују ученици млађих и старијих разреда издвојених одељења Доње и Горње Бадање. Ученици се у великом броју одазивају и учествују у активностима које обухватају различите области: културу, уметност, слободне активности, физичку активност, одговоран однос према здрављу и свом окружењу.

У ЗДРАВОМ ТЕЛУ ЗДРАВ ДУХ

Приликом ове активности, ученици се упознају са темама које прожимају вежбање, здравље, правилну исхрану и животну средину. Фотографије са активности можете огледати у галерији.

У ЗДРАВОМ ТЕЛУ ЗДРАВ ДУХ

 

ФОЛКЛОР

Ученици се упознају са културом, традицијом, обичајима, нематеријалним наслеђем различитих крајева наше земље кроз игру традиционалног кола. Упознају одлике и изражајне могућности појединих инструмената, развијају потребу за разумевањем, слушањем и доживљавањем дела класичне, традиционалне и музике уопште.

ФОЛКЛОР

 

ФУТСАЛ И СТОНИ ТЕНИС

 Ученици уче правила и играју тенис и мали фудбал у школском дворишту или учионици, у зависности од временских прилика. Међусобно се надмећу и развијају такмичарски дух. Током године учествују на турнирима и организују одељењска такмичења. 

ФУТСАЛ И СТОНИ ТЕНИС

 

ЛИКОВЊАЦИ

Ученици се упознају са различитим ликовним техникама и основним средствима ликовног изражавања. Уче о правилном начину коришћења цртачких материјала. Уз одговарајућа сазнања ученици треба да допринесу и естетици школског простора кроз задатке осликавања и уређења. 

ЛИКОВЊАЦИ

 

ИГРАЈМО СЕ У ШКОЛИ

Кроз упознавање и играње друштвених игара и квизова различитих врста који ће се реализовати у оквиру ове активности, ученици ће упознати један, за њих нов вид такмичења и забаве. Активност ће се реализовати кроз разне активности као што су играње земљописа, мице, шаха, одржавања квиза на отвореном и слично.

ИГРАЈМО СЕ У ШКОЛИ

Иди на врх