И ове школске године ОШ „Степа Степановић“ је учестовала у Квизу „Питалице за свезналице“ који Телевизија Лотел организује за ученике 6. разреда.  Такмичили смо у знању и то из: српског језика, историје, географије, опште културе, али и у умећима  из пантомиме и слободне тачке.

Ове године у квизу је учествовало 13 школа, а ми смо стигли до великог финала и освојили ДРУГО МЕСТО у општини победивши ОШ „Анта Богићевић“, ОШ „Вук Караџић“ из Липнице и ОШ „Јован Цвијић“.

Ученике 6. разреда: Катарину Филиповић, Михаила Арсеновића, Анастазију Марковић, Уроша Драгојевића  припремало је више предметних наставника : професори српског језика, математике, физичког, историје, географије, биологије, хемије. Имали смо прилику да стекнемо искуства  везана за рад на телевизији, али и да се дружимо са вршњацима из осталих школа. То нам је представљало велико задовољство, као и могућност  да још једном покажемо да у дисциплинама које се тичу знања и умећа  можемо да будемо  успешнији од  ученика који долазе из много већих средина.

Школским другарима, наставницима и родитељима захваљујемо на великој подршци коју смо имали током квиза.

Погледај фотографије

Иди на врх