У изузетно јакој конкуренцији на Општинском такмичењу малог фудбала у Бањи Ковиљачи, наше ученице су направиле велико изненађење у полуфиналу победивши домаћина турнира  и првог фаворита ОШ "Вера Благојевић" из Бање Ковиљаче са 2:0. Нажалост, у финалу је понестало мало спортске среће и у последњем минуту утакмице наше ученице су изгубиле од ОШ "Вук Караџић" из Лознице.

У сваком случају, велика борба и поносно 2. место иде у Текериш.

IMG 20904e8ae91f35d619828a7b1525b3d0 V

Дана 11.5.2019. године у Сремским Карловцима (Карловачка гимназија) одржано је Републичко такмичење из Књижевне олимпијаде. Наставница српског језика и књижевности Јованка Грујичић-Милер, испред наше школе водила је две ученице седмог разреда, Снежану Станојевић и Марију Стевановић, које су својим успесима стекле право учешћа на највишем нивоу такмичења! Ученице су  и овај пут оствариле запажене резултате и за мало донеле дипломе у нашу школу!

Овом приликом честитамо наставници и ученицама на постигнутим резултатима!!!  

Окружно такмичење из географије одржано је 14.4.2019. године у ОШ "Вук Караџић" у Шапцу. Нашу школу представљале су две ученице седмог разреда и са овог такмичења донеле дипломе у нашу школу. Честитамо на оствареном успеху ученицама и предметној наставници, Весни Марјановић.

Снежана Станојевић - 3. МЕСТО 

Марија Стевановић - 3. МЕСТО

У Лозници је 26. и 28. марта одржана манифестација "Такмичарски дани младих предузетника и иноватора" за младе из Мачванског округа,  коју организује Савез проналазача Србије.  У уторак, 26.3.2019. у Образовно-културном центру у Тршићу одржана је радионица за ученике "Израда бизнис плана", док је 28.3.2019. у Вуковом дому културе одржан такмичарски дан за израду бизнис плана.

Нашу школу представљали су ученици осмог разреда: Александар Петровић, Милица Ђорђић, Мирјана Југовић и Синиша Стевановић. Наставник пратилац и ментор био је Иван Старчевић, наставник технике и технологије. 

 

 

У недељу, 7.4.2019. године у ОШ "Јован Цвијић" у Лозници, одржано је окружно такмичење из Историје. Нашу школу представљале су три ученице, а једна од њих освојила је и диплому. Честитке ученици и предметном настванику, Рајку Рондовићу, на постигнутом успеху! 

Ђермановић Валентина, 6. разред - 3. МЕСТО

У недељу 31. марта 2019. године Центар за културу "Вук Караџић" у Лозници организовао је Градску смотру рецитатора "Песниче мог народа". Нашу школу представљало је троје ученика у средњој категорији, од 5. до 8. разреда. Две ученице 6. разреда из ИО Горња Бадања пласирале су се на Регионалну смотру рецитатора која ће се одржати у Крупњу 10. маја и представљаће град Лозницу. Честитамо ученицама и наставници српског језика Марији Бабић која их је припремала. С Р Е Ћ Н О!!!

Милица Драгојевић *

 * Валентина Ђермановић *

 

Две ученице наше школе учествовале су на окружном нивоу такмичења из Књижевне олимпијаде које је одржано 30.3.2019. године у ОШ "Доситеј Обрадовић". Обе ученице постигле су сјајан успех и у школу донеле још диплома! Честитамо на оствареним резултатима ученицама и предметној наставници Јованки Грујичић-Милер. Обе ученице пласирале су се на републички ниво такмичења! Желимо им много успеха! С Р Е Ћ Н О!!!

Снежана Станојевић - 2. МЕСТО 

Марија Стевановић - 2. МЕСТО

Дана 10.3.2019. године одржано је општинско такмичење из географије у ОШ "Мика Митровић". Из наше школе такмичиле су се три ученице. Две ученице освојиле су дипломе и пласирале се на даљи ниво такмичења. Честитке ученицама и наставници Весни Марјановић, која их је припремала. Срећно!!!

Снежана Станојевић - 2. МЕСТО 

Марија Стевановић - 2. МЕСТО

На општинском такмичењу из историје, одржаном 9.3.2019. године у ОШ "Вук Караџић", учествовале су три ученице наше школе, ИО Горња Бадања. Са поносом можемо рећи да су све три ученице освојиле дипломе и пласирале се на даљи ниво такмичења. Ученицама и предметном наставнику, Рајку Рондовићу, честитамо и желимо пуно успеха и убудуће!

Ђермановић Валентина, 6. разред - II место

Драгојевић Милица, 6. разред - III место

Југовић Мирјана, 8. разред - II место

Дана 3.3.2019. године у ОШ "Јован Цвијић" одржано је општинско такмичење из Књижевне олимпијаде. Две ученице 7. разреда такмичиле су се и постигле изванредне резултате.

Марија Стевановић - 1. МЕСТО

Снежана Станојевић - 2. МЕСТО 

Честитамо ученицама и наставници српског језика и књижевности, Јованки Грујичић-Милер, која је припремала ученице за такмичење. Као првопласиране на општинском нивоу, такмичење настављају на окружном нивоу такмичења, а ми им желимо много успеха и освојених диплома!

Страна 1 од 3

Иди на врх