Ученици млађих разреда наше школе традиционално су са својим учитељицама организовали различите васкршње активности.

ДОЊА БАДАЊА

Ученици 1. и 2. разреда заједно су са својим родитељима учествовали у радионици под називом "У сусрет васкршњем празнику". Заједно су украшавали јаја, израђивали декоративне украсе за празник. У заједничком раду, веселој атмосфери пуној ентузијазма и сарадње, уживали су и ученици и родитељи. 

vaskrs radionica2

vaskrs radionica

vaskrs radionica1

Предстојећем празнику ученици су се радовали и на часовима енглеског језика. Организовали су потрагу за чоколадним јајима и такмичење у њиховом котрљању како би дочарали обичаје и традицију обележавања Васкрса у Великој Британији.

vaskrs db vaskrs db1

vaskrs db2

d badanja1 d badanja3

ГОРЊА БАДАЊА

У издвојеном одељењу Горња Бадања организован је тематски дан под називом "Васкршње радости". У оквиру тог тематског дана, а на часу енглеског језика, ученици су организовали чајанку приликом које су имали виртуелни обилазак краљевског двора у Лондону, испијали чај као Енглези. 

vaskrs gb

IMG 43915d02110ff0d64df680fd874245ce V vaskrs gb1

Vaskrs gb3

ТРБОСИЉЕ

И у ИО Трбосиље ученици су на часу енглеског језика обележили долазећи васкршњи празник. Поредили су ускршње традиције и обичаје из Србије са онима из Велике Британије, шарали ускршња јаја, певали песме, учили нове речи.

vaskrs trb

vaskrs trb1

ГОРЊА СИПУЉА

vaskrs sip1 vaskrs sipulja

ТЕКЕРИШ

vasks tek

vaskrs tek1

Иди на врх